Wie ben ik?

Ronald Lankhof

Geboren in 1966 heb ik het kamperen en rugzaklopen met de paplepel ingegoten gekregen. Verder ben ik al sinds mijn jongste jeugd bezig met verschillende takken van buitensport: rugzak, kano, fiets, bergsport, tourskiën/tourlanglauf……het kan mij allemaal bekoren.

Mijn motto hierover is: “plezier boven prestatie”. 

En dit is precies waar mijn  bezieling zit. Ik wil niet de hoogste berg beklimmen of de meest woeste rivier bevaren, maar ik wil genieten van mijn omgeving. Het liefst doe ik dit met mensen die dezelfde passie delen. 

In mijn dagelijks leven ben ik projectleider bij een (technisch) opleidingscentrum. Ik houd me daar bezig met leersystemen, begeleiding van deelnemers en het ontwikkelen van leermiddelen en examens.
Inmiddels ben ik ruim 17 jaar bezig in dit vak en heb ik veel ervaring opgedaan met de vraag “hoe leert een mens”. Deze vraag blijft me inspireren omdat het antwoord niet eenduidig is en ook (tijdsgeest) aan verandering onderhevig is.
Er zijn nu leermethoden mogelijk die 10 jaar geleden niet te bedenken waren.

De ervaringen  uit mijn professionele leven en de genoten opleidingen, geven mij voldoende inzichten om vol vertrouwen aan de gang te kunnen als coach tijdens mijn reizen.

Lairig Ghru, Cairngorms, Schotland.

 

Rondane, Noorwegen.

Mecklenburg, Duitsland.

Boulderen met mijn zoon, Dartmoore, Engeland.