Pulanka Coaching

Unieke trainingen

De wereld van coaching is op commercieel vlak op het punt van verzadiging. De wereld van buitensport- en survival trainingen is ook op het zelfde punt van verzadiging.

Wat de trainingen van Pulanka uniek maakt, is dat het deze twee werelden combineert. Uiteraard zijn er al wandelcoaches, natuurcoaches en bewegingscoaches.  Pulanka biedt een ander soort traject aan.

Het uitgangspunt voor de coachingsreizen van Pulanka is dat deze reizen meerdere dagen duren en zich op een serieuze manier richten op de buitensport- en survival wereld. Dit is de ingang om bij de coachees ingang te vinden in hun persoonlijke ontwikkelingen.

De reden dat is gekozen voor deze opzet is dat uit ervaring is gebleken dat mensen altijd op een ‘eerlijk’ punt komen op het moment dat ze met een rugzak door de natuur lopen. De normen van het dagelijks leven vallen weg, het eigenbeeld komt in perspectief of wordt gerelativeerd en door he wegvallen van een continue informatiestroom krijgen mensen om meer na te denken over zichzelf.

Als de mensen in deze ‘staat van zijn’ zijn, wordt er ruimte gemaakt voor andere gedachten en inzichten. Dit is het moment dat coaching op zijn meest effectief is.

Professioneel coachen

Los van mijn activiteiten voor mijn eigen bedrijf, ben ik ook in dienst bij een bedrijf waar ik ook de taak van coach vervul. Deze coachingtrajecten zijn voor (spoor)technisch personeel. Meer informatie hierover is te vinden in onderstaande link

Railcoach